Ankeborg - Registreringsavtal

Det här forumet är tänkt att vara en slags fristad i det överreglerade samhället vi lever i. Därför är reglerna inte många och inte krångliga.

Var schysst mot andra. Var trevlig. Framför argument så vänligt du kan. Alla tappar humöret ibland, det är mänskligt och det är okej. Blir du alldeles för otrevlig kan du få en varning av en moderator. Moderatorns ord är lag, men du får alltid framföra sansade argument för varför modereringen var felaktig. Moderatorer är också människor och gör ibland misstag. Förhoppningsvis kommer dock moderatorernas enda uppgift vara att flytta ämnen från fel plats till rätt plats vid behov, eller kanske plocka bort något ovanligt supertramsigt inlägg från en i övrigt seriös diskussion. Åtminstone en av moderatorerna (undertecknad) har dock för vana att tramsa en hel del själv, så tramsribban är ganska hög.

Vi använder cookies för att se om du är inloggad (och hur många gånger du loggat in, hur länge du varit inloggad och lite sånt, inget superkänsligt) och lagrar de uppgifter du själv lämnar i en databas. Varken mer eller mindre. Din IP-adress lagras aldrig av oss. Vad Binero (webbhotellet som används) gör med din IP-adress har vi ingen kontroll över, men förmodligen skiter de fullständigt i vilka IP-adresser som ansluter till vilka av deras siter, så länge det inte är del av nån DDoS-attack eller liknande. VPN eller Tor rekommenderas om du vill vara hemlig.

Är du tillräckligt bråkig kan du bli avstängd från det här forumet. Men så illa ska det förhoppningsvis inte gå! (OBS) Från och med 28/11 2014 är siffror förbjudna i användarnamnet p.g.a. spambot-problem.

Genom att fortsätta med registreringsprocessen accepterar du ovanstående regler och alla andra som administratören (Joakim von Anka - JvA) eller moderatorerna anger på annan plats på forumet (isåfall i en "klistrad" tråd i forumet "Övrigt").